Marja-Liisa Kuosmasen levyllä myös nilsiäläissäveliä

Marja-Liisa Kuosmanen on talven aikana piipahtanut pariin otteeseen Nilsiässä ihan tietyssä tarkoituksessa. Työn alla on nimittäin Marja-Liisan uusi levy, jonka julkistamiskonsertti pidettiin Louhosareenalla kesäkuun 14. päivänä.

Kuosmasen aikaisempi levy sisälsi pelkästään Toivo Kärjen sävellyksiä, mutta uudella levyllä on kuultavissa Kärjen lisäksi muidenkin sävellyksiä. Mukana on mm. lukion 40-vuotisjuhlaan Martti Hautsalon säveitämä ja Jouko Lehtolaisen sanoittama Elämän maku, joka on myös uuden levyn nimi.

Myös Punka-näytelmään tehty Heikin ja Silimän rakkauslaulu on levyllä. Duettoa Marja-Liisan kanssa laulaa Matti Kuosmanen! Muita säveltäjänimiä ovat muun muassa Jukka Kuoppamäki, Esko Koivumies ja Ilkka Pettersson.

Kaikkiaan levyllä on 12 kappaletta. Levyn kaikki sovitukset ovat Martti Hautsalon. Muusikot ovat ammatti­muusikkoja Kuopiosta ja vähän kauempaakin, joten levyllä kuullaan vain oikeita soittimia. Äänityksen ja lopullisen miksauksen tekee studioammattilainen Kimmo Antikainen, joka on tuttu Nilsiän Musiikkileiriltä.

Pitäjäläinen maanantaina 31. 3.2008
Jouko Lehtolainen