Lokakuu 2016

Syksy on edennyt jo ensimmäisiin pakkasiin, talven tulo on aina niin jännittävää. Joko kohta pääsee suksille, joko? Joulua kohti mennään ja joululaulut alkavat soida kohta jo päässä. Joulukonserttikin on jo suunniteltu hyvissä ajoin valmiiksi. Nyt vaan odotellaan.

Lokakuu 2015

Kesä ei ollut pitkä, mutta onneksi lopussa kuitenkin kuumaa saatiin. Nyt sitten on eletty aika kaunis ja kuiva syksy. Siitä iloitsen kovasti. Kaikille rakkailleni -levy on hyvinkin juuri nyt ajankohtainen, sillä säveltäjämestarin syntymästä tulee tänä vuonna 100 vuotta. Kurkkaa osiosta musiikki ja sieltä Kaikille rakkailleni, mitä levystä kertoo Kalervo Toivonpoika Kärki.

Toukokuu 2015

Kesää kohti mennään, niin että heiluu. Toiveissa on, että kesä on pitkä ja kuuma!

Heinäkuu 2014

Tangokuningatarkisa päättyi osaltani 15 parhaan joukkoon. Olen siihen erittäin tyytyväinen. Kesä jatkuu osaltani Keuruun kesäteatterin näyttämöllä Martti Vainion Höyryveturipuiston Ukko-Pekka -areenalla Votkaturistit näytelmässä elokuulle asti.  Minulla on siinä kaksoisroolitus ja edustan Venäjää molemmissa rooleissa.

Toukokuu 2014

Kävi siis niin, että Tangon tiellä olen edennyt nyt 30 semifinalistin joukkoon.  Seuraava koitos on Turussa 07.06.2014 Hansa-keskuksessa.

Jännät hetket sen kun vaan jatkuvat...

Huhtikuu 2014

Helmikuussa mietiskelin, että mitähän sitä isona alkais tehdä? Tänä vuonna paukkuu monenlaisia kymppejä, joten päätin osallistua Tangomarkkinoiden kisaan -paukkaahan sielläkin täydet kympit tänä vuonna :-).

Tiiranmetsästykseksi tämän nimesi siippani -hieman joku vokaali meni pieleen. Nyt kuitenkin laukastu on jo esikarsintavideolla ja tulokset nettiäänestykseen päässeistä tulevat julki 05.05.2014 klo.13  ja nettiäänestys on 12.-26.5.2014 yle.fi/tangomarkkinat -sivulla. MUSTAtHAN äänestää JOKA päivä tuon kahden viikon ajan!

Nyt ei muuta kuin ootellaan...

Kevättä kohti laulellen <3   t. Marja-Liisa

xxx

 

Rakastan laulamista, mutta monesti mietin, riittääkö se levyjen tekemisen motiiviksi. Mielessäni pyörivät kysymykset, miksi ja kenelle? Mitä tästä saan ja tarvitseeko minun ylipäätään mitään saadakaan. Pyyhe on tullut heitettyä kehään monta kertaa! Tuskan kyynelillä saisi täytettyä kylpyammetta kummasti. Välillä taas on ottanut vimmatusti päähän. Huomautan, että nämä ovat omia sisäisiä tuskailujani, kukaan ei niitä minulle ole  omilla toimillaan aiheuttanut.

 Olen kiitollinen, että minulla on mies, joka vetää aina minut kuiville epätoivon kysymysten suosta. Kiitos Rakkaani! Lapset, kiitos maan päälle palauttavista kommenteistanne ja innostuksestanne.                                              

Kuten Elämän maku -levyn nimikkolaulussa sanotaan: olen nähnyt ja kuullut, vähän tiennyt, paljon luullut, mutta rakkaus saa aina jatkamaan.

Lämmöllä sinulle!

Marja-Liisa